Ispanaklı gözleme yaparken iç harcını hazırlamak gerçekten de önemli bir aşama. Taze ıspanak kullanmanın yanı sıra, peyniri seçerken beyaz peynir ve lor peyniri arasında kalmıştım. Sizce hangi peynir daha iyi bir tat dengesi sağlıyor? Ayrıca, baharat eklemeyi unutmamak gerektiği de belirtilmiş. Kuru nane veya kimyon eklemek gözlemenin lezzetini nasıl etkiler? Hamurun dinlenmesi gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti, dinlendikten sonra hamurun açılması ne kadar kolay oluyor?
Ispanaklı gözleme yaparken iç harcını hazırlamak gerçekten de önemli bir aşama. Taze ıspanak kullanmanın yanı sıra, peyniri seçerken beyaz peynir ve lor peyniri arasında kalmıştım. Sizce hangi peynir daha iyi bir tat dengesi sağlıyor? Ayrıca, baharat eklemeyi unutmamak gerektiği de belirtilmiş. Kuru nane veya kimyon eklemek gözlemenin lezzetini nasıl etkiler? Hamurun dinlenmesi gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti, dinlendikten sonra hamurun açılması ne kadar kolay oluyor?
Cevap yaz