Gözleme yaparken en çok zorlandığınız kısım hangisiydi? Hamuru yoğurmak mı yoksa patates harcını hazırlamak mı? Özellikle hamurun kıvamını tutturmak bazen zorlayıcı olabiliyor. Ayrıca, patateslerin pişirilmemesi gerektiği bilgisi sizin için yeni mi? Gözlemenin pişirme sürecinde tavayı çok ısıtmamak gerektiğini öğrenmek de önemli bir nokta, değil mi? Yaptığınız gözlemeleri hangi soslarla sunmayı tercih ediyorsunuz?
Gözleme yaparken en çok zorlandığınız kısım hangisiydi? Hamuru yoğurmak mı yoksa patates harcını hazırlamak mı? Özellikle hamurun kıvamını tutturmak bazen zorlayıcı olabiliyor. Ayrıca, patateslerin pişirilmemesi gerektiği bilgisi sizin için yeni mi? Gözlemenin pişirme sürecinde tavayı çok ısıtmamak gerektiğini öğrenmek de önemli bir nokta, değil mi? Yaptığınız gözlemeleri hangi soslarla sunmayı tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz