Gözleme hamurunu hazırlamak için ilk adımda ne kadar un kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Unun kalitesi hamurun yapısını nasıl etkiliyor? Su eklerken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Hamurun dinlenmesi neden bu kadar önemli? Dış kısmının çıtırlığı için hamuru ne kadar ince açmalıyım? İçi için hangi malzemeleri denemek daha lezzetli sonuçlar verir?
Gözleme hamurunu hazırlamak için ilk adımda ne kadar un kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Unun kalitesi hamurun yapısını nasıl etkiliyor? Su eklerken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Hamurun dinlenmesi neden bu kadar önemli? Dış kısmının çıtırlığı için hamuru ne kadar ince açmalıyım? İçi için hangi malzemeleri denemek daha lezzetli sonuçlar verir?
Cevap yaz