Gözleme yaparken sucuk ve kaşar kullanmak harika bir fikir, değil mi? Özellikle kahvaltılarda ya da atıştırmalık olarak sunulduğunda bu lezzetler oldukça doyurucu ve keyifli oluyor. Hamurunu hazırlamakta zorlanır mıyım diye düşünmedim değil ama adım adım tarifin detayları bu konuda cesaret veriyor. Sucukları önceden kavurmak, lezzeti artırır diye düşünüyorum. Peki, gözlemeyi pişirirken tavayı ne kadar ısıtmalıyım ki dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak olsun? Ayrıca, yanında ne tür soslar veya garnitürler tercih edebilirim?
Gözleme yaparken sucuk ve kaşar kullanmak harika bir fikir, değil mi? Özellikle kahvaltılarda ya da atıştırmalık olarak sunulduğunda bu lezzetler oldukça doyurucu ve keyifli oluyor. Hamurunu hazırlamakta zorlanır mıyım diye düşünmedim değil ama adım adım tarifin detayları bu konuda cesaret veriyor. Sucukları önceden kavurmak, lezzeti artırır diye düşünüyorum. Peki, gözlemeyi pişirirken tavayı ne kadar ısıtmalıyım ki dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak olsun? Ayrıca, yanında ne tür soslar veya garnitürler tercih edebilirim?
Cevap yaz